Argyropoulos Patras Distillery

Διακριθεισα επιχειρηση του διαγωνισμου ‘’ Αετοι ‘’

Σχετικά με την εταιρεία:

Η Ποτοποιία Αργυρόπουλος, που έχει την έδρα της στην Πάτρα, διακρίνεται για τη μακρόχρονη παρουσία της στον χώρο της απόσταξης, με απαρχές που φτάνουν έως το 1950. Η επιχείρηση χαρακτηρίζεται από αγάπη και εξειδίκευση στην τέχνη της ποτοποιίας, παράγοντας ποιοτικά αποστάγματα με αγνές πρώτες ύλες και διατηρώντας παραδοσιακές συνταγές που περνούν από γενιά σε γενιά.

Η δέσμευση στην αριστεία αντικατοπτρίζεται στην τιμητική διάκριση με χρυσό μετάλλιο το 1951 στη 16η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, για προϊόντα όπως ούζο, κονιάκ και ηδύποτα. Η εταιρεία προσφέρει μία ευρεία σειρά προϊόντων, μεταξύ των οποίων το χαρακτηριστικό ούζο της, η Τεντούρα με ξεχωριστό άρωμα κανέλας και γαρύφαλλου και το Παλλάς, ένα αλκοολούχο ποτό που παντρεύει τρεις γενιές γνώσης με παλαιωμένο απόσταγμα οίνου, Μοσχάτο, Μαυροδάφνη, σε συνδυασμό με μυστικό μείγμα βοτάνων και μπαχαρικών.

Η προσεκτική, χειροποίητη εμφιάλωση και η έμφαση στη λεπτομέρεια αποτυπώνουν το μεράκι που διαπνέει κάθε στάδιο παραγωγής, ενώ συντελούν στην αναγνωρισιμότητα και αυθεντικότητα των προϊόντων της.

Αξιολογήσεις από τους παρακάτω ιστότοπους

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.
Δικτυακός τόπος Αριθμός των αξιολογήσεων Αξιολόγηση
11 4.8 / 5
12 5.0 / 5
Ημερομηνία σάρωσης: 10.10.2025
Πατρα
Patras

Δείτε το προφίλ της εταιρείας σας
Ranking of companies

Βρείτε επιχείρηση

Η κατάταξη περιλαμβάνει τους καλύτερους στον κλάδο

Ψάχνετε επιχείρηση; Ελέγξτε τη μηχανή αναζήτησης. Χρησιμοποιήστε την καλύτερη υπηρεσία
Αναζήτηση